Franck Crema – dvostruki način pripreme prave turske kafe

Franck Crema može se pripremati na klasičan način, kuhanjem u džezvi i praktičan način, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom.

Franck je predstavio Franck Cremu, najfiniju mljevenu tursku kafu koja omogućuje dvostruki način pripreme. Prednost je što ju je moguće pripremiti u minuti, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom, ali i na klasičan način, u džezvi. Rezultat je uvijek isti – savršena kafa kremaste teksture i bogate pjene.

Oba načina pripreme donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kafi nježnog okusa i bogate arome zahvaljujući kremastim notama čokolade i kakaovca, koje su prirodno prisutne u probranim zrnima ove kafe. Te zavodljive arome pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti sve ljubitelje turske kafe.

Franck Crema idealno je rješenje za sve kafoljupce, za svaku prigodu i gdje god se nalazili. Ove fine arome, uz bogatu pjenu, pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti nepce istinskih ljubitelja turske kafe bilo da su u društvu, sami, na poslu ili putovanju s porodicom i prijateljima.

U razvoju ove kafe Franck je pratio potrošačke preferencije, navike i očekivanja domaćih ljubitelja bogatog okusa turske kafe u skladu s dinamikom industrije kafe na globalnoj razini, a dvostruki način pripreme moguć je zahvaljujući posebnom načinu mljevenja koji se koristi u njezinoj proizvodnji.

Franck Crema dostupna je u vakum pakovanju od 250 grama, vrećici od 175 grama i 400 grama, te u praktičnom pakiranju u vrećici od 9 grama, dovoljnoj za jednu šoljicu kafe.